Nederlands Bel gratis 0800 020 1517 voor vragen over je boeking
In samenwerking met Hotel in Barcelona

Hotel Casa Camper

350+ ReviewsToon prijzen

Hotel Casa Camper is een kleinschalig, duurzaam en heel comfortabel designhotel in het centrum van Barcelona, midden in de kunstzinnige en multiculturele wijk El Raval. Het interieur van Casa Camper is een bezienswaardigheid op zichzelf. Voordat het 19e-eeuwse gebouw in gebruik werd genomen als hotel werd het grondig gerestaureerd en gerestyled door architecten Jordi Tió en Fernando Amat. Zij combineerden een elegante, neogotische stijl met talrijke moderne elementen.

De kamers van Hotel Casa Camper zijn minimalistisch ingericht en voorzien van warme kleuren. Vooral de kleur rood komt vaak terug. Je hebt de beschikking over een slaapkamer die door een gang gescheiden is van een ‘woonkamer’ met een bank, een hangmat, een werktafel, een televisie en een balkon. Ideaal voor als je wat meer tijd in het hotel wilt doorbrengen om een boek te lezen, of lekker bij te praten onder het genot van een glas wijn en tapas van de markt.

Naast design is duurzaamheid een belangrijk speerpunt van Casa Camper Barcelona. Zo wordt het water van het bad en de douche op een natuurlijke manier gereinigd en daarna hergebruikt voor het toilet. Ook maakt het hotel gebruik van zonne-energie en moedigt het personeel je aan om Barcelona zoveel mogelijk met het openbaar vervoer of met de fiets te verkennen. Bij de receptie van het hotel kun je fietsen huren. In het hele hotel is overigens gratis wifi beschikbaar.

Een ander groot pluspunt is het permanente en gratis (!) buffet genaamd Tentempié. Je kunt hier 24 uur per dag zoveel lekkere hapjes en drankjes nuttigen als je maar wilt. Dos Palillos – het restaurant van het hotel – waar de Spaanse chef Albert Raurich de dienst uitmaakt, beschikt over een Michelinster en je kunt er onder meer terecht voor Aziatische gerechten en Spaanse tapas.

De aangename en stijlvolle sfeer van Casa Camper zet zich ook buiten het hotel voort. In de directe omgeving vind je bijvoorbeeld een aantal kunstgalerieën en het Museu d’Art Contemporani ligt om de hoek. Andere hoogtepunten in de buurt zijn La Boqueria – een versmarkt die teruggaat tot de middeleeuwen -, het Gran Teatre del Liceu en de toeristische boulevard La Rambla. Wil je in plaats van de fietsen van het hotel toch liever met de metro reizen? Dan loop je binnen enkele minuten naar de Plaça de Catalunya (het belangrijkste plein van Barcelona), waar een groot aantal metrolijnen bij elkaar komen.

Meer informatieReserveer nu

Foto´s

Locatie

Carrer Elisabets 11, Ciutat Vella, 08001 Barcelona, Spanje

350+ ReviewsToon prijzen

Tags:, ,

MEER LEUKE TIPS OP FACEBOOK, TWITTER EN INSTAGRAM!

© 2006-2017 Hotelinbarcelona.nl - Alle rechten voorbehouden.
Hotel in Barcelona is een merk van GoodReason.
Nederlands Bel gratis 0800 020 1517 voor vragen over je boeking.

In samenwerking met Hotel in Barcelona