Nederlands Bel gratis 0800 020 1517 voor vragen over je boeking
In samenwerking met Hotel in Barcelona

Hotel W Barcelona

1900+ ReviewsToon prijzen

Als alleen het beste goed genoeg is, dan verblijf je in Hotel W Barcelona. Dit bijzondere vijfsterrenhotel – dat opvalt door de vorm van een groot scheepszeil – ligt aan het einde van het strand bij Port Vell, de oude haven van Barcelona. Het hotel is ontworpen door Ricardo Bofill, een van de meest vooraanstaande Spaanse architecten van deze tijd. De prestigieuze keten van W Hotels is onderdeel van het Amerikaanse Starwood Hotels and Resorts Worldwide.

Zelfs de kleinste kamer van Hotel W Barcelona is al ruimer dan de grootste kamers in veel andere hotels. Een uitzicht op de Middellandse Zee of op de haven en de oude stad krijg je er standaard bij. Verder is iedere kamer uitgerust met een zeer modern entertainmentsysteem, een iPod dockingstation, sfeervolle verlichting en een kleine lounge bij het raam. De grotere kamers – waarvan sommige indrukwekkende namen als ‘Marvelous Suite’, ‘Spectacular Suite’ en ‘Extreme WOW Suite’ hebben – beschikken over nog meer luxueuze voorzieningen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een grote eettafel of zelfs een eigen terras met zonnebedden?

De voorzieningen in de rest van Hotel W Barcelona zijn eveneens van uitmuntende kwaliteit. Het grote dakterras biedt een geweldig uitzicht over de stad en de achterliggende bergen, terwijl het uitzicht vanuit de Eclipse Bar (op de 26e verdieping) na zonsondergang nog spectaculairder is. Ook heb je de keuze uit een groot aantal restaurants. BRAVO24 van de Catalaanse chef Carles Abellán heeft zelfs een Michelinster bemachtigd, maar ook Salt aan het strand (met eigen zwembad) is de moeite van het bezoeken waard. Het ruim opgezette Wave Restaurant en de W Lounge met eigen dj’s zijn andere aanraders. Fitnessruimten, een Spa en een binnenzwembad zijn zomaar nog wat andere voorzieningen van Hotel W Barcelona. Uiteraard is wifi gratis.

Het hotel ligt aan het strand van Sant Sebastià, dus ’s avonds kun je eenvoudig een wandeling langs de zee maken of genieten van het uitgaansleven in dit deel van de stad. Aan de andere kant van het water begint La Rambla, de belangrijkste toeristische straat van Barcelona. Ook de beroemde gotische wijk bevindt zich hier. Beide zijn te bereiken door een wandeling over de promenade langs de haven. De afstand naar het dichtstbijzijnde metrostation (Barceloneta) is zo’n 2 kilomter, dat is ongeveer 25 minuten lopen. Uiteraard staan er altijd voldoende taxi’s bij het hotel te wachten.

Meer informatieReserveer nu

Foto´s

Locatie

Plaça de la Rosa dels Vents 1, Ciutat Vella, 08039 Barcelona, Spanje

1900+ ReviewsToon prijzen

Tags:, ,

MEER LEUKE TIPS OP FACEBOOK, TWITTER EN INSTAGRAM!

© 2006-2017 Hotelinbarcelona.nl - Alle rechten voorbehouden.
Hotel in Barcelona is een merk van GoodReason.
Nederlands Bel gratis 0800 020 1517 voor vragen over je boeking.

In samenwerking met Hotel in Barcelona