Nederlands Bel gratis 0800 020 1517 voor vragen over je boeking
In samenwerking met Hotel in Barcelona

Hotel Soho

450+ ReviewsToon prijzen

Ben je op zoek naar een leuk en voordelig hotel in Barcelona, op een goede locatie? Dan is Hotel Soho een aanrader! Dit driesterrenhotel ligt aan de Gran Via, een brede boulevard in de populaire wijk Eixample. Het is onderdeel van de lokale hotelketen Núñez i Navarro die inmiddels over 9 hotels in Barcelona beschikt.

Hotel Soho heeft van de Deense binnenhuisarchitect Verner Panton een minimalistische stijl gekregen. Zwart overheerst, maar wordt regelmatig onderbroken door warme kleuren zoals intens rood, oranje of paars. Je zult echter ook koele en frisse tinten tegenkomen. De naam van het hotel is ontstaan uit de in het hotel gebruikte kleuren: SOFT voor de koele kleuren en HOT voor de warme. Ook in de kamers wordt dit design toegepast. Met lichtgevende panelen kun je eenvoudig de sfeer van je kamer aanpassen van SOFT naar HOT of andersom.

Wat het meubilair betreft, ook dit is modern en minimalistisch, wat een heerlijk rustige indruk geeft. Daarnaast zijn de kamers geluiddicht zodat je geen overlast van het verkeer op de boulevard hebt. Moderne gemakken zoals gratis wifi, een grote LCD-televisie met internationale zenders, airconditioning, een minibar, een kluis en een haardroger zijn verder standaard. Kies je voor een van de betere kamers van het hotel, dan heb je zelfs de beschikking over een klein eigen terras. Wanneer je een standaardkamer hebt is het echter ook prima vertoeven op het grote dakterras waar je tevens een zwembad aantreft.

In de directe omgeving van Hotel Soho is er tot slot genoeg te zien en te beleven. Slechts enkele straten naar het zuiden loop je al de wijk El Raval binnen. Hier bevinden zich veel uitgaansgelegenheden en internationale restaurants, maar ook het Museu d’Art Contemporani. Enkele straten de andere kant op kom je in Gaixample, de gezellige en vooral ’s avonds levendige homowijk van Barcelona. Naar de Plaça de Catalunya – waar de toeristische boulevard La Rambla begint – is het ook niet ver lopen. Voor de rest van de stad kun je vanuit het hotel eenvoudig naar station Urgell op lijn L1 van de metro wandelen.

Meer informatieReserveer nu

Foto´s

Locatie

Gran Via De Les Corts Catalanes 543-545, L’Eixample, 08011 Barcelona, Spanje

450+ ReviewsToon prijzen

Tags:, ,

MEER LEUKE TIPS OP FACEBOOK, TWITTER EN INSTAGRAM!

© 2006-2017 Hotelinbarcelona.nl - Alle rechten voorbehouden.
Hotel in Barcelona is een merk van GoodReason.
Nederlands Bel gratis 0800 020 1517 voor vragen over je boeking.

In samenwerking met Hotel in Barcelona