Nederlands Bel gratis 0800 020 1517 voor vragen over je boeking
In samenwerking met Hotel in Barcelona

Villa Emilia

700+ ReviewsToon prijzen

Hotel Villa Emilia is trots op haar centrale ligging in het centrum van Barcelona (metrostation Rocafort ligt op loopafstand), romantische sfeer en persoonlijke aandacht. De receptie is 24 uur geopend en je kunt overal in het hotel gebruikmaken van de gratis wifi.

De geluiddichte kamers zijn ware designparels met meubels van Flamant en Hans J. Wegner. In de warme moderne stijl is verder veel aandacht voor verlichting, comfort en decoratie. Je hebt de beschikking over een plasma-tv, airco, een minibar, kluisje en zitje. Het beddengoed is gemaakt van exclusief Egyptisch katoen. De badkamer is voorzien van een wc, bad of douche en haardroger. In overleg zijn huisdieren welkom.

De Zinc Bar is erg gezellig met een open haard, loungestoelen en een vleugel (piano). Van donderdag tot en met zondag is hier live muziek en worden er tussen 15 en 17 uur kleine hapjes geserveerd. Zondagochtend wordt er in de bar een uitgebreide brunch geserveerd. Vanwege het gemak en de sfeer eten veel gasten eten een avond in het hotel! Dat kan niet alleen in de Zinc Bar, maar ook op het dakterras, dat toepasselijk La Terraza heet. Je hebt er een prachtig uitzicht over de stad en in de zomer regelmatig is er regelmatig een bbq met (live)muziek of een dj.

Meer informatieReserveer nu

Foto´s

Locatie

Calabria 115-117, L’Eixample, 08015 Barcelona, Spanje

700+ ReviewsToon prijzen

Tags:, ,

MEER LEUKE TIPS OP FACEBOOK, TWITTER EN INSTAGRAM!

© 2006-2017 Hotelinbarcelona.nl - Alle rechten voorbehouden.
Hotel in Barcelona is een merk van GoodReason.
Nederlands Bel gratis 0800 020 1517 voor vragen over je boeking.

In samenwerking met Hotel in Barcelona