Nederlands Bel gratis 0800 020 1517 voor vragen over je boeking
In samenwerking met Hotel in Barcelona

Hotel Granvia

1550+ ReviewsToon prijzen

Hotel Granvia is gevestigd in een historisch pand aan de Gran Via de les Corts Catalanes, één van de belangrijkste boulevards van de elegante wijk Eixample. Het hotel ligt ook vlakbij de kruising met de Passeig de Gràcia – een andere grote boulevard – die bekend staat om zijn grote aantal winkels. In 1870 werd het karakteristieke pand op nummer 642 gebouwd en sinds 1935 is het ook daadwerkelijk in gebruik als hotel. Vanwege de stijlvolle inrichting zijn er tal van scenes voor Spaanse films en televisieseries opgenomen. Hotel Granvia is een 3-sterrenhotel en onderdeel van de hotelketen Núñez i Navarro, die negen vestigingen heeft in Barcelona.

Bij binnenkomst vallen direct de neoklassieke ontvangsthal en het trappenhuis op. Verder komt in het hele hotel duidelijk de sfeer van de 19e eeuw naar voren, bijvoorbeeld in de hoge en prachtig versierde plafonds. Hierdoor straalt het hotel stijl en rust uit. Ook de moeite van het vermelden waard is de binnenplaats. Hier vind je een terras met ligstoelen, waar je overdag heerlijk van de zon kunt genieten. In de avonduren worden er hapjes en drankjes geserveerd.

De kamers zijn juist opvallend modern ingericht, met zachte en rustgevende kleuren. In de grotere kamers heb je zelfs de beschikking over een balkon met uitzicht over de kilometerslange Gran Via. Het spreekt verder voor zich dat voorzieningen zoals gratis wifi, airconditioning, een kluis, een Lcd-televisie en een ruime badkamer standaard inbegrepen zijn. Bij het ontbijt kun je een uitstekend aanbod van smaakvolle broodjes, gebakjes, vleeswaren, kaas, fruit en verse groenten verwachten.

Overnachten in een historisch pand aan één van de meest bekende boulevards van Barcelona is natuurlijk al een ervaring op zich, maar in de directe omgeving van het hotel is natuurlijk ook veel te zien en te doen. Twee straathoeken verder ligt bijvoorbeeld de Plaça de Catalunya, het centrale plein van Barcelona. Hier begint de luxueuze winkelstraat Avinguda Portal de l’Àngel, die vervolgens weer overloopt in de gotische wijk van Barcelona vol met toeristische trekpleisters. La Rambla – een lange straat die vanaf het plein tot aan de haven loopt – is ook erg populair onder toeristen. Voor de overige bestemmingen in de stad kun je schuin tegenover het hotel tenslotte lijnen L2 en L4 van de metro nemen.

Meer informatieReserveer nu

Foto´s

Locatie

Gran Via de les Corts Catalanes 642, L’Eixample, 08007 Barcelona, Spanje

1550+ ReviewsToon prijzen

Tags:, ,

MEER LEUKE TIPS OP FACEBOOK, TWITTER EN INSTAGRAM!

© 2006-2017 Hotelinbarcelona.nl - Alle rechten voorbehouden.
Hotel in Barcelona is een merk van GoodReason.
Nederlands Bel gratis 0800 020 1517 voor vragen over je boeking.

In samenwerking met Hotel in Barcelona